Робоча програма навчальної дисципліни "Датамайнінг в системах безпеки" - Мілов, Олександр Володимирович; Мілевський, Станіслав Валерійович (My University, 2022)
Мета навчальної дисципліни "Датамайнінг в системах безпеки" – формування у студентів системи теоретичних знань і практичних навичок з основ, принципів та методів інтелектуального аналізу даних.
Keywords: інтелектуальна обробка даних; стандарти Data Mining; методи обчислювального інтелекту; захист інформації; контур безпеки; кібер-загрози