Сорокіна, С. В.Жилюк, Н. О.Яцуценко, О. О.2017-07-182017-07-182009Сорокіна С. В. Математичне моделювання рецептурного складу сирних виробів / С. В. Сорокіна, Н. О. Жилюк, О. О. Яцуценко // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Химия, химическая технология и экология. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2009. – № 22. – С. 132-138.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/30715Розроблена математична модель оптимізації для створення рецептурного складу сирних виробів. У результаті представлених розрахунків по математичній моделі оптимізації складу сирних виробів та комплексу проведених досліджень були встановлені концентрації рецептурних компонентів для сирних виробів з біологічно активною добавкою з моркви.The mathematical model of optimization is developed for creation of compounding composition of cheeses wares. As a result of the represented calculations on the mathematical model of optimization of composition of cheeses waresand complex of the conducted researches there were the set concentrations of compounding components for cheeses wares with biologically active addition from a carrot.ukтеорія адекватного харчуваннямолочні продуктипроектування рецептурорганолептичні показникипоживні речовиниМатематичне моделювання рецептурного складу сирних виробівArticle