Оцінка складових економічного потенціалу підприємств залізничного транспортного машинобудування - Божанова, О. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
Проведено аналіз та дана оцінка визначених функціональний складових економічного потенціалу підприємств залізничного транспортного машинобудування. Показники згруповані за різними видами потенціалів.

It is conducted an analysis and estimation of certain are functional constituents of economic potential of enterprises of a railway transport engineer of indexes, potentials grouped after different kinds.
Keywords: економічний потенціал; оцінка; аналіз; функціональна складова; коефіцієнт; управління підприємством