Напрями підвищення ефективності управління розвитком підприємств харчової промисловості - Коляда, Тетяна Ігорівна (Scientific Publishing Center "Sci-conf.com.ua", 2022)
Метою даного дослідження є розробка рекомендацій, щодо напрямів підвищення ефективності управління розвитком підприємств харчової промисловості.
Keywords: агропродовольча промисловість; харчова промисловість; агробізнес; ефективність; управління