Психологічні аспекти спілкування в дистанційному форматі, в умовах трансформаційних змін сьогодення - Устинова, О. В.; Підбуцька, Ніна Вікторівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
У статті проаналізовано "трансформацію", психолого-педагогічні технології в різні часи, з наголосом на сьогодення, як змінився підхід та вплив, допомога особистості, міркування.
Keywords: особистість; трансформація; психолого-педагогічні технології; освітні трансформації; спілкування