Передумови виникнення управлінських конфліктів - Остапенко, Денис Сергійович; Косенко, Андрій Васильович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Розроблено класифікацію конфліктів у сфері управління: за змістом: рольові, мотиваційні, ціннісні, інформаційні; за рівнем прояву: міжособистісні, внутрішньо-особистісні, групові, міжгрупові; за формою: відкриті й приховані; за характером наслідків: конструктивні та деструктивні.
Keywords: конфлікти; передумови; виробництво; управління; економіка; промислові підприємства; класифікація конфліктів