Жертвенные вяжущие материалы для устройств локализации расплава активной зоны ядерного реактора - Тараненкова, Виктория Витальевна; Миргород, О. В. (Національний університет цивільного захисту України, 2017)
Представлены результаты исследования перспективных жертвенных вяжущих материалов на основе композиций четырехкомпонентной системы CaO – BaO – Al₂O₃ – Fe₂O₃.

The results of investigations of prospective sacrificial binders on the base of compositions of the quaternary system CaO – BaO – Al₂O₃ – Fe₂O₃ are presented.

Представлені результати дослідження перспективних жертовних в’яжучих ма- теріалів на основі композицій чотирикомпонентної системи CaO – BaO – Al₂O₃ – Fe₂O₃
Sacrificial binders for core catchers of active sections of nuclear reactors
Жертовні в’яжучі матеріали для пристроїв локалізації розплаву активної зони ядерного реактора
Keywords: химические реакции; атомные электростанции; ядерные энергетические установки; тяжелые аварии; тяжка аварія; пристрій локалізації розплаву; жертовний в'яжучий матеріал; severe accident; core catcher; sacrificial binder