Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я. Частина 4 - (:unkn) unknown (НТУ "ХПІ", 2013)
Подано тези доповідей науково-практичної конференції за теоретичними та практичними результатами наукових досліджень і розробок, які виконані викладачами вищої школи, науковими співробітниками, аспірантами, студентами, фахівцями різних організацій і підприємств. Для викладачів, наукових працівників, аспірантів, студентів, фахівців. Тези доповідей відтворені з авторських оригіналів.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; інформатика; електромагнітна стійкість; моделювання; менеджмент; інвестиційні процеси у промисловості; інноваційні процеси у промисловості; інформаційні технології; математичні методи; інформаційне суспільство; страховий фонд документації; зберігання інформації; інформаційні технології в економіці; комп'ютерний моніторинг; комп'ютерна логістика