Методика техніко-економічних розрахунків у дипломних проектах, пов'язаних з розробкою систем автоматичного керування - Мухіна, Людмила Василівна; Пчелінцева, Людмила Кіндратівна (НТУ "ХПІ", 2009)
У статті наведена узагальнююча методика техніко-економічного обґрунтування дипломних проектів пов’язаних з розробкою систем автоматичного керування. Запропоновано розподілення цих розрахунків на розрахунок планової собівартості науково-дослідницької роботи, визначення договірної ціни, визначеннянаукової результативності роботи.

Summary methodology of techno-economic reckoning of graduation projects are related with development automatic control system was submit in the article. The reckoning of graduation projects was suggested to divide into: planning estimates of scientific research; evaluation of contractual price; evaluation scientific effectiveness of research.
Keywords: собівартість; прибуток; забезпечення програмне; робота науково-дослідна