Некрасов, Павло ОлександровичМалько, Максим Миколайович2013-09-052013-09-052010Некрасов П. О. Оптимізація параметрів процесу ферментативного гліцеролізу жирів комбінуванням методів генетичних алгоритмів і нейронних мереж / П. О. Некрасов, М. М. Малько // Інтегровані технології та енергозбереження. – 2010. – № 3. – С. 74-79.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/1985Use of artificial neural network-genetic algorithm technique made it possible to determine optimal process parameters of enzymatic glycerolizes of fats. The results of laboratory and experimental-industrial tests corroborated optimum modeling adequacy for four primary process parameters: substrates ratio, enzyme amount, temperature and time.ukпродукти харчуванняолійно-жирова галузьнутрієнтидіацилгліцеринферментативний гліцероліз жирівсоняшникова оліяОптимізація параметрів процесу ферментативного гліцеролізу жирів комбінуванням методів генетичних алгоритмів і нейронних мережArticle