Мощностные характеристики и показатели качества силовых установок бронетранспортеров, разработанных в КП ХКБМ - Возгрин, Ю. В.; Герасименко, В. И.; Золотуха, В. Н.; Кузьминский, В. А.; Крот, С. Г. (НТУ "ХПИ", 2012)
У статті наведена порівняльна оцінка моторно-трансмісійних відділень БТР, розроблених у КП ХКБМ ім. О. О. Морозова, за показниками потужності та якості що ґрунтуються на експериментальних даних; наведені методи оцінки досконалості моторно-трансмісійних відділень.

The article shows comparative estimate of power pack of armoured vehicle, designed by SOE KhMMBDB, according to power and qualitative indexes. Estimate methods of perfection of power pack are showed in this article too.
Power description and qualitative indexes of armoured vehicle power pack, designed by SOE KhMMBDB
Keywords: бронетранспортеры; танкостроение; бронированная техника; Харьковское конструкторское бюро по машиностроению им. А. А. Морозова; военная техника; танки; моторно-трансмиссионные установки; БТР; силовая установка