Теоретичні аспекти формування системи управління витратами - Ачкасов, А. Є.; Гаврись, П. О. (НТУ "ХПІ", 2012)
Проаналізовано сучасний стан управління витратами, сфера застосування та обмеження систем обліку. Визначено напрямки покращення обліку та управління витратами на промислових підприємствах.

Present state of cost management, scope and limitations of cost accounting are analyzed. Main directions for further development of cost accounting and cost management in manufacturing are defined.
Keywords: ефективність; промислові підприємства; облік; інформація; потреби; management; efficiency; charges; industrial enterprises; account; information; necessities