Аналіз моделей і методів розрахунку зон радіопокриття систем мобільного зв'язку при їх використанні для забезпечення управління повсякденною діяльністю військ (сил) - Зміївський, Г. А.; Краснокутський, Володимир Миколайович; Колодєєв, М. М. (Харківський національний університет Повітряних Сил ім. Івана Кожедуба, 2007)
Наведені результати теоретичних досліджень щодо вибору моделей і методів розрахунку зон радіопокриття при проектуванні мереж мобільного зв’язку для забезпечення управління повсякденною діяльністю військ (сил).
Keywords: військова справа; інформаційні технології; математичні моделі; мобільний зв'язок; радіозв'язок