Робоча програма навчальної дисципліни "Системи та методи прийняття рішень" - Мілевський, Станіслав Валерійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
Метою навчальної дисципліни є набуття майбутніми фахівцями компетентностей у сфері практичного застосування сучасної теорії прийняття рішень.
Keywords: системи управління; багатокритеріальні задачі; бінарні відношення; теорія функції вибору; груповий вибір