Протидія незаконній конкуренції за допомогою комплаєнс-складової економічної безпеки - Кобєлєва, Тетяна Олександрівна; Завадський, Дмитро Олександрович; Сидоренко, М. О.; Рудич, Д. В. (Інтерсервіс, 2024)
В доповіді розглядається важливість впровадження комплаєнс-складової економічної безпеки для боротьби з незаконною конкуренцією. Досліджуються основні аспекти незаконної конкуренції та шляхи, якими комплаєнс може допомогти попередити та протидіяти їй. Розглядаються ключові принципи та інструменти комплаєнсу, такі як етичні стандарти, внутрішні контрольні процедури та регулятивні вимоги. Висвітлюються практичні приклади успішного впровадження комплаєнс-програм у різних секторах економіки.
Keywords: конкуренція; комплаєнс; ринок; економічна безпека; ефективність; промислові підприємства