Методичні вказівки до проведення практичних занять з курсу "ТРЕНІНГ 1" - Брік, Світлана Володимирівна (НТУ "ХПІ", 2016)
Методичні вказівки до проведення практичних тренінгів сприяють освоєнню студентами денної форми навчання складної та змістовної інформації курсу "ТРЕНІНГ 1", що відіграє особливо важливу роль у формуванні комплексу знань та вмінь спеціалістів бухгалтерського обліку та аудиту. Необхідно відзначити, що зміст практичних тренінгів побудовано зі збереженням принципу взаємозв'язку теоретичного обґрунтування і практичного застосування знань по досліджуваній дисципліні. Особлива увага приділена вмінню узагальнювати дані фінансової звітності підприємства.
Keywords: бухгалтерський облік; аналіз; тренінг; фінансова звітність; аудит; облік; тренінги практичні