Формування споживних властивостей модифікованих деревопохідних матеріалів - Рик, Л. В.; Доманцевич, Н. І.; Скоробогатий, Я. П. (НТУ "ХПІ", 2010)
Досліджено вплив модифікувальних додатків, внесених у процесі виготовлення деревопохідних матеріалів на їх споживні властивості. Показано, що формування композицій із використанням комплексу модифікувальних додатків дозволяє покращити їх технологічні та екологічні властивості.
Keywords: деревообробна промисловість; сировинна база; виробничі потужності; фізико-механічні властивості; деревопохідні матеріали; міцність