Рик, Л. В.Доманцевич, Н. І.Скоробогатий, Я. П.2017-02-072017-02-072010Рик Л. В. Формування споживних властивостей модифікованих деревопохідних матеріалів / Л. В. Рик, Н. І. Доманцевич, Я. П. Скоробогатий // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ", 2010. – № 46. – С. 154-157.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/26986Досліджено вплив модифікувальних додатків, внесених у процесі виготовлення деревопохідних матеріалів на їх споживні властивості. Показано, що формування композицій із використанням комплексу модифікувальних додатків дозволяє покращити їх технологічні та екологічні властивості.ukдеревообробна промисловістьсировинна базавиробничі потужностіфізико-механічні властивостідеревопохідні матеріалиміцністьФормування споживних властивостей модифікованих деревопохідних матеріалівArticle