Особливості дослідження причинності в складних системах - Горбенко, Вероніка Володимирівна; Горбенко, Володимир Олексійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018)
Встановлення вірогідності існування причинного зв'язку у складних системах при відсутності повної достовірної інформації про всі обставини події.

The establishment of probability of existence of casual connection in difficult systems in absence of full truth information about all circumstance of incident.
Features of research of causality in different sistems
Keywords: верифікація; експертиза; характеристика імовірності; verifikation; expertise; characteristic of probability