Робоча програма навчальної дисципліни "Забезпечення інформаційної безпеки" - Євсеєв, Сергій Петрович; Король, Ольга Григорієвна (My University, 2022)
Мета навчальної дисципліни "Забезпечення інформаційної безпеки" – оволодіння студентами комплексом знань в області інформаційної безпеки комп'ютерних систем, проблемами захисту інформації та підходами до їх розв'язання.
Keywords: інформаційна безпека; безпека комп'ютерних систем; захист інформації; кібербезпека