Ефективність міжнародного трансферу аграрних інноваційних технологій - Перерва, Петро Григорович; Євсєєв, Андрій Сергійович (Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2025)
В доповіді доведено, що трансфер аграрних інноваційних технологій є ключовим інструментом забезпечення конкурентоспроможності агропромислового комплексу різних країн. Він передбачає передачу наукових знань, технічних розробок, ноу-хау та методик від однієї країни до іншої з метою вдосконалення сільськогосподарських процесів
Keywords: трансфер технологій; комерціалізація; аграрний бізнес; розвиток; інновації