Справа "Української військової організації" та викладачі Харківських вищих навчальних закладів - Ігнатьєва, Алла Олександрівна (НТУ "ХПІ", 2012)
Стаття присвячена висвітленню репресій проти викладачів вищих навчальних закладів Харкова у зв'язку з "викриттям" "Української військової организації". Аналізуються матеріали багатотомної кримінальної справи, звинувачення на адресу заарештованих учених.

The article is devoted to the analysis of repressions against the professors of highereducational establishments of Kharkiv in connection with a case of Ukrainian Military Organization.
Keywords: висвітлення репресів; викриття; кримінальна справа; звинувачення