Інженерне проєктування технології - Півень, Олена Миколаївна; Товстолуг, Зоя Миколаївна (My University, 2023)
Розглянуто теоретичні основи інженерного проєктування технологій харчових виробництв. Викладено основи методології технічної творчості та основні принципи проєктування технологічних систем з урахуванням сучасного рівня наукової і прикладної проблематики. Наведено методи вирішення широкого спектру задач та удосконалення технологічних процесів з використанням системного аналізу. Призначено для студентів спеціальності «Харчові технології», магістрів, аспірантів, науково-педагогічних та інженерно-технічних працівників харчової галузі.
Keywords: навчальний посібник; технічна творчість; типові проєктні процедури; математичне моделювання; програмне забезпечення; інформаційні технології; комп'ютерні системи