Порівняння оцінки даних по тяжкості трудового процесу в гігіеничних нормативах 2014 та 2002 років - Горбенко, Вероніка Володимирівна (ФОП Панов А. М., 2020)
Порівняльна оцінка даних, що наведені у гігієнічних нормативах 2014 та 2002 років за фактором тяжкості трудового процесу.

Сomparative assessment of data in hygiene standards of 2014 and 2002 by the factor of the severity of the labor process.
Comparative evalution of data on the severity of the labor process in the hygienic standards of 2014 and 2002
Keywords: атестація робочого місця; тяжкість трудового процесу; умови праці; attestation of job position; the severity of the labor process; working conditions