Особливості вищої освіти в сучасній Австралії - Волік, К. С. (НТУ "ХПІ", 2009)
У статті на підставі особистих спостережень і ретельного вивчення основних структурних елементів австралійської системи вищої освіти зроблена спроба показати внутрішні механізми успішного функціонування цієї системи. Показані загальні і відмітні риси американської, англійської та української вищих шкіл.

In the article on the basis of the personal supervisions and careful study of basic structural elements of the Australian system of higher education an attempt to rotin the internal mechanisms of the successful functioning of this system is done. General and distinctive lines are rotined American, English and Ukrainian higher schools.
The system of education and science is in Avstrali
Keywords: школа вища; освіта вища; програма навчальна; кваліфікація