Математичні моделі мереж зв'язку - Пустовойтов, Павло Євгенович (Харківський національний університет радіоелектроніки, 2019)
Представлено математичні моделі вузлів мереж як системи масового обслуговування. Розглядаються моделі інтерфейсів вузлів мереж з однорідним і неоднорідним потоками, а також багатоканальних вузлів мереж з неоднорідним потоком без пріоритетів, з абсолютним і відносним пріоритетами. Призначено для студентів спеціальності 172 Телекомунікації та радіотехніка.
Keywords: навчальний посібник; системи масового обслуговування; моделі вузлів; мережа з однорідним трафіком; інфокомунікаційні мережі; мережа з неоднорідним трафіком з пріоритетами