Планування вартості в проектах з оптимізації виробничих структур лісових господарств - Оліфер, О. В. (НТУ "ХПІ", 2014)
В даному дослідженні проаналізовано особливості планування вартості в проектах з оптимізації виробничих структур лісових господарств (ПОВСЛГ). На підставі отриманих результатів у статті зроблено висновок про те, що врахування окреслених особливостей планування вартості під час реалізації ПОВСЛГ забезпечить успішність кожного такого проекту.

In the research the features of cost planning in the projects for optimization of the forestry enterprises structures (POFES) have been analyzed. Based on the results obtained in the paper the conclusion had made that the incorporation of the defined features of cost planning during the implementation of POFES would ensure the success of each the project.
Keywords: управління проектами; планування ресурсів; project management; resources planning; forestry enterprise; production structure