Поняття ефективності управлінських рішень та її розвиток - Савченко, Ольга Ігорівна; Дюжев, Віктор Геннадійович; Мехович, Сергій Анатолійович; Перерва, Петро Григорович (My University, 2023)
Доведено, що формування ринкових відносин і розвиток економіки передбачає конкуренцію, в якій перемагають ті господарюючі суб'єкти, які ефективно використовують всі види наявних ресурсів. Ефективне використання всіх видів ресурсів-факторів, ефективність управління, управлінських рішень, зниження витрат і зростання рентабельності є основними завданнями господарюючого суб'єкта.
Keywords: управлінські рішення; оцінка; економічна ефективність; розвиток; фактори