Дослідження порядку здійснення державного контролю за фінансово-господарською діяльністю суб'єктів підприємницької діяльності - Жадан, Тетяна Андріївна (НТУ "ХПІ", 2008)
В статті розглянутий порядок здійснення державного контролю за фінансово-господарською діяльністю суб'єктів підприємницької діяльності органами Державної контрольно-ревізійної служби України
Keywords: державний контроль; фінансово-господарська діяльність; ревізія; планова виїзна ревізія; позапланова виїзна ревізія; тривалість ревізії