Біотехнологічне одержання ботулотоксину - Пономаренко, С. С. (ТОВ "Планета-Прінт", 2021)
Пономаренко С. С. Біотехнологічне одержання ботулотоксину / С. С. Пономаренко // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 29-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2021, [18-20 травня 2021 р.] : у 5 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета-Прінт, 2021. – 220 с.
Keywords: косметологія; медицина; хімічна деневрація; культивування бактерій; ферментація бактерій; ультрафільтрація