Сучасні проблеми адаптації альтернативних моделей оцінки вартості українських підприємств - Лелюк, Д. В. (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті розглядається модель Едвардса-Белла-Ольсона як альтернатива традиційним методам оцінки вартості бізнесу, та обґрунтовується доцільність її використання при здійсненні оцінки вітчизняних підприємств в сучасних умовах

The article deals with the EBO model as the alternative to traditional business valuation methods. The expediency of the model use in the assessment of domestic enterprises in the modern conditions is proved
Keywords: оцінка бізнесу; модель Едвардса-Белла-Ольсона; альтернативні методи оцінки бізнесу; ринок; business valuation; EBO model; alternative business valuation methods