Kizim, S. B.Myronenko, L. S.Timchenko, V. K.2023-11-272023-11-272023Kizim S. B. Production of vegetable cream spread via probiotic lactic acid cultures [Electronic resource] / S. B. Kizim, L. S. Myronenko, V. K. Timchenko // Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості : зб. матеріалів 11-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2023 р. / ред. кол.: Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – С. 16-22.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/71239envegetable creamprobioticslactic acid culturesoil and fat industryspreadinulinflavorsmilk fermentation processesрослинні вершкипробіотикимолочнокислі культуриолійно-жирова промисловістьспредінулінароматизаторипроцеси сквашування молокаProduction of vegetable cream spread via probiotic lactic acid culturesArticle