Можливості удосконалення методу експертних оцінок - Кузьменко, Леонід Володимирович (НТУ "ХПІ", 2012)
В статті досліджуються необхідні та достатні умови забезпечення адекватності та узгодженості експертних оцінок.

The necessary and sufficient terms of providing of adequacy and coordination of expert estimations are probed in the article
Keywords: метод експертних оцінок; одностайність висловлювань; критерії надійності; коефіцієнти віпдовідності