Особливості розподілу потоків потужності у безступінчастих гідрооб'ємно-механічних трансмісіях - Самородов, Вадим Борисович; Бондаренко, Анатолій Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2013)
Проаналізовано особливості розподілу потоків потужності в замкнутих контурах гідрооб'ємно-механічних трансмісій з диференціалом на вході та диференціалом на виході, наведено методи, що дозволяють визначати напрямки потоків потужності в замкнутих контурах.

The features of power streams distribution are analysed in the reserved contours of hydrostatic-mechanical transmissions with an input differential and an output differential, the methods, allowing to determine the directions of power streams in reserved contours are presented.
Features of power streams distribution in hydrostatic-mechanical transmissions
Keywords: гідрооб’ємна передача; циркуляція потужності; тракторобудування; power circulation; tractor-building