Актуальні проблеми збереження психічного здоров'я людини під час пандемії COVID-19 - Чобанюк, В. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Обґрунтовано доцільність та необхідність під час пандемії COVID-19 дбати не тількипро фізичне, але і про психічне здоров'я.

Feasibility and necessity of saving not only of physical but also of mental health duringpandemic COVID-19.
Actual problems of maintaining human mental health during pandemic COVID-19
Keywords: психічне здоров'я; пандемія COVID-19; коронавірусна хвороба; фізичне здоров'я; mental health; pandemic COVID-19; coronavirus disease; physical health