Проблеми формування та реалізації комплексу засобів маркетингу підприємства борошномельно-круп’яної галузі України та шляхи їх вирішення - Герасимяк, Н. В.; Панасюк, І. М. (НТУ "ХПІ", 2013)
Досліджено особливості формування комплексу засобів маркетингу підприємства борошномельно-круп’яної галузі. На основі проведеного аналізу виявлені проблеми маркетингової діяльності підприємства та запропоновано шляхи їх розв’язання

The peculiarities of the formation of complex marketing enterprise milling industry are researched. Based on the analysis of problems identified marketing of the enterprise and suggested solutions
Keywords: управління маркетингом; ринок; агропромисловий комплекс; аналіз; комбікорм; зерно; marketing; formation of the marketing mix; marketing management enterprise