Прибуток як основа фінансової стійкості та стратегічного розвитку підприємства - Перерва, Петро Григорович; Лега, Ольга Василівна; Тютюнник, Світлана Василівна; Тютюнник, Юрій Михайлович (ФОП Кошовий Богдан-Петро Олегович, 2025)
Умови сучасної економіки, що характеризуються підвищеними ризиками, вимагають переосмислення ролі прибутку як основного ресурсу забезпечення стійкого розвитку. Актуальність дослідження визначається потребою в нових підходах до управління прибутком, які враховують глобальні виклики, зокрема інтеграцію принципів сталого розвитку, інвестування в інновації та соціальну відповідальність.

The conditions of the modern economy, characterized by increased risks, require a rethinking of the role of profit as the main resource for sustainable development. The relevance of the study is determined by the need for new approaches to profit management that take into account global challenges, including the integration of the principles of sustainable development, investment in innovation and social responsibility.
Profit as a basis for financial stability and strategic development of an enterprise
Keywords: ризики; стійкість; прибуток; сталий розвиток; функції; облік; аналіз; risks; sustainability; profit; sustainable development; functions; accounting; analysis