Tytarenko, M.Krychkovska, L.Varankina, Oleksandra2023-11-292023-11-292023Tytarenko M. Use of biotechnologically pereterified fats in the production of bakery products [Electronic resource] / M. Tytarenko, L. Krychkovska, O. Varankina // Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості : зб. матеріалів 11-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2023 р. / ред. кол.: Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – С. 70 – 72.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/71318enbaked goodsfood fatsfood Industryfatty productstransesterified fatsхлібобулочні виробихарчові жирихарчова промисловістьжирові продуктитрансетерифіковані жириUse of biotechnologically pereterified fats in the production of bakery productsArticle