Підприємство, партнер, споживач: теорія та практика взаємодії - Райко, Діана Валеріївна (ВД "ІНЖЕК", 2010)
Для формування стратегій розвитку маркетингової діяльності суб’єкта господарювання запропоновано використовувати три складові: конкурентоспроможність підприємства, бізнесову привабливість партнерів щодо співпраці з ним, готовність споживачів до споживання продукції виробничо-технічного призначення; розроблено відповідні методичні підходи, які доцільно застосовувати в процесі стратегічного управління промислових підприємств. Матеріал монографії може представляти інтерес для науковців і практиків та використовуватися в процесі дослідження та вирішення практичних проблем стратегічного управління розвитком маркетингової діяльності промислових підприємств.
Enterprise, partner, consumer: theory and practice of cooperation
Keywords: підприємство промислове; конкурентоспроможність; привабливість бізнесова; підхід методичний; продукція; готовність споживача