Формування і реалізація стратегії збуту інноваційної продукції - Чміль, А. С. (НТУ "ХПІ", 2012)
У даній роботі було розглянуто підходи до формування та реалізації стратегії збуту, визначено фактори, які впливають на неї та досліджено етапи її вибору.

This article examines the approaches to the formation and realization of sales strategy, the factors affecting it, and researched the stages of her choice.
Keywords: маркетингова діяльність; довгострокові цілі; планування; sales strategy; innovative products