Автоматизація досліджень електроконвекторів - Кругова, О. С.; Грищук, Юрій Степанович (НТУ "ХПІ", 2011)
Розроблена структурна схема для автоматизації дослідження електроконвекторів. Вибраний базовий мікроконтролер для проведення досліджень. Розроблений алгоритм роботи схеми для дослідження режимів роботи електроконвектора.

The block diagram used for automation of electric convectors testing is developed. The base microcontroller for carrying out of testing is chosen. An algorithm of the convector testing in its various operating modes is developed.
Automation of electric convectors testing
Keywords: мікроконтролер; структурна схема; електроконвертори; документування; electric convectors; testing; automation; algorithm