Проблеми захисту комерційної таємниці у законодавстві України - Перевалова, Людмила Вікторівна (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті розглядається процес становлення законодавства про захист комерційної таємниці починаючи з радянських часів і по теперішній час. Особлива увага приділяється сучасному українському законодавству. Пропонуються шляхи його подальшого вдосконалення з метою приведення у відповідність до норм міжнародного та європейського права.

Becoming legislation about defence of commercial secret is examined in the article, since soviet time and for today. The special attention is spared the modern Ukrainian legislation. The ways of his further perfection are offered with the purpose of adduction in accordance with the norms of international and European law.
Keywords: власність інтелектуальна; захист інформації; економіка ринкова; безпека підприємства; безпека економічна; регулювання правове