Оцінка інвестиційної привабливості підприємства - Боровський, О. Д.; Коробков, Д. В. (НТУ "ХПІ", 2013)
В статті розкривається еволюція та сутність поняття «інвестиційна привабливість», а також представлене авторське визначення досліджуваного поняття. Розглянуті основні теоретичні положення, які допоможуть інвестору з прийняттям обґрунтованого інвестиційного рішення

The article reveals the evolution and essence of the concept of investment attractiveness, as well as submitted by the author's designation of the studied concepts. The main theoretical provisions, which will help the investor with the adoption of a sensible investment decision
Keywords: інвестиції; інвестор; менеджмент; показники; перспективи; маркетинг; investment; attractiveness; enterprise; investor