Мій друг – спорт - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Збірник містить матеріали студентської науково-практичної конференції, в яких подано стислий виклад доповідей її учасників. У доповідях висвітлені актуальні проблеми та перспективи їх вирішень в галузі фізичної культури та спорту. Рекомендовано для науковців, викладачів, аспірантів, тренерів, інструкторів, студентів та всіх хто цікавиться здоров`ям та спортом.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; здоровий спосіб життя; харчування спортсменів; секрети успішного тренера; єдиноборства; тренерська діяльність