Вплив логістики на формування конкурентоспроможності суб’єкта господарювання - Гончарук, П. А. (НТУ "ХПІ", 2012)
У роботі розглянуто логістику як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства. Зазначено, що конкурентні переваги суб’єкта господарювання залежать від стану кожної його підсистеми.
Keywords: логістика; конкурентоспроможність; розвиток; виробництво; потенціал; конкурентні переваги; logistic; competitiveness; development; production; competitive edges