Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з курсу "Організація і методика аудиту" - Мардус, Наталія Юріївна (НТУ "ХПІ", 2014)
Програма вивчення нормативної навчальної дисципліни "Організація і методика аудиту" складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістр (спеціаліст) к за (спеціальності) "8.030509 "Облік і аудит".
Keywords: аудит; організація аудиту; методика аудиту; аудиторські перевірки