Проектна робота як засіб формування творчої активності та самостійності студентів - Мішеніна, Наталя Іванівна; Яценко, Надія Валеріївна (Соціально-гуманітарна науково-творча майстерня "Новий курс", 2020)
Досліджено сутність та зміст проектної роботи як засобу формування творчої активності та самостійності студентів. Зазначено, що проектна робота сприяє різноманітності занять і дає можливість студентам проявити себе і застосувати отримані на інших заняттях знання засобами іноземної мови.
Keywords: сучасна освіта; навчальний процес; вища школа; етапи створення проектів; класифікація проектів; методики навчання іноземним мовам