Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я. Частина 4 - (:unkn) unknown (ТОВ "Планета-Прінт", 2021)
Подано тези доповідей науково-практичної конференції MicroCAD-2021 за теоретичними та практичними результатами наукових досліджень і розробок, які виконані викладачами вищої школи, науковими співробітниками, аспірантами, студентами, фахівцями різних організацій і підприємств. Для викладачів, наукових працівників, аспірантів, студентів, фахівців.
Information technologies: science, engineering, technology, education, health. Part 4
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; сучасні проблеми гуманітарних наук; управління соціальними системами; підготовка кадрів; інформатика; моделювання; електромагнітна стійкість; розвиток інформаційного суспільства; страховий фонд документації; інформаційні технології Інтернета речей; міжнародна технічна освіта; обороноздатність України; цифрова трансформація; інтелектуальна власність; комп'ютерне моделювання; математичне моделювання; системний аналіз; управління проєктами