Статистична обробка результатів вимірів параметрів імпульсів малої тривалості - Горюшкін, Е. А.; Горюшкін, А. Е. (НТУ "ХПІ", 2007)
У статті проведений аналіз можливості використання засобів математичної статистики для рішення завдання визначення параметрів імпульсів, що вимірюються, по результатам досліджень за допомогою методу зважених найменших квадратів.

The analysis of possibility for use of mathematical statistic methods for decision of task of determination of parameters of pulses with use of method of weighted minimal squares is discussed.
Keywords: метод зважених найменших квадратів; канали зв'язку; пропускна здатність; аномальні результати вимірів