Вплив цифрових технологій на рівень економічної безпеки електротехнічних підприємств - Кобєлєва, Тетяна Олександрівна (My University, 2021)
Доведено, що кономічна безпека підприємства формується за умови найбільш раціонального і ефективного використання ресурсів, які забезпечують функціонування підприємства на стабільному рівні.
Keywords: індустрія 4.0; цифрова економіка; конкуренція; кібербезпека