Методичні вказівки до практичного заняття 4 "Оцінка умов праці за змістом шкідливих речовин в повітрі робочої зони" - Горбенко, Вероніка Володимирівна; Кузьменко, Олена Олексіївна; Макаренко, Вікторія Василівна; Мезенцева, Ірина Олександрівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Мета роботи − навчити студентів: • складати протокол досліджень стану повітря робочої зони на робочому місці; • здійснювати підбір необхідних відомостей для заповнення протоколів %; • оцінювати клас умов праці за даним чинником.
Keywords: повітря робочої зони; шкідливі речовини; зварювання; хімічні реакції; вимірювання температури повітря